Skip to content

OLD SCHOOL STILIAUS
SPORTO ŠVENTĖ

TRUMPA INFORMACIJA

Old School stiliaus sporto šventė Jūsų įmonės kolektyvą nukels į tuos laikus kai ėjote į mokyklą ir vasaras leisdavote stovyklose. Tai tema, kurioje susipina nostalgija su moderniais elementais.
 
Jūsų laukia įvairios estafetės, užduotys ir žaidimai kaip kadaise… Kai ausyse skambėjo Madonna, Def Leppard, Bon Jovi bei kitų to metų atlikėjų muzika; kai vyravo pigūs ir ryškūs drabužiai bei madingi aksesuarai. Sportas taip pat klestėjo, išpopuliarėjo įvairios sporto šakos ir iškilo daugybė garsių sportininkų.

Ši programa puikiai tinka korporatyviniams renginiams su šeimomis, nes užduotis lengvai gali atlikti bet kokio amžiaus ir fizinių pajėgumų žmonės.
 
Dalyviai renginių metu ne tik stengiasi atlikti visas užduotis kuo geriau ir greičiau, bet ir renka papildomus KARMOS taškus, kurie gali nulemti finalinius rezultatus. 

Mes Jums siūlome

Keletas Originalių RungčiųOld school stiliaus sporto šventei siūlome ir visiškai retro rungčių, ir naujų, modernių, kurios papildytų tematiką.

Linksmos estafetės

Šaudymas lankais yra viena populiariausių ir mėgstamiausių mūsų siūlomų veiklų. Vienu metu varžosi dvi komandas, kurių tikslas kuo daugiau strėlių pataikyti į taikinio vidurį. Ši sporto rungtis puikiai tinka bet kokio fizinio pajėgumo žmonėms. Lankų įtempimo jėga parinkta tokia, kad būtų patogi tiek vyrams, tiek moterims.

Cornhole

Cornhole (kitaip žinomas kaip pupelių maišelių mėtymas) yra vejos žaidimas, kurio metu žaidėjai mėto medžiaginius maišelius ant pakeltos lentos, kurios tolimajame gale yra skylė. Tikslas yra pataikyti maišelį į skylę. Tai labai azartiškas žaidimas, tinkamas žaisti gamtoje ir uždarose patalpose!

Cornhole žaidimas

Virvės Traukimas

Tai viena paprasčiausių, bet ir įdomiausių rungčių, kuri visada sukelia begales aistrų ir juoko. Nebe reikalo ši rungtis buvo pavaizduota ir viename populiariame Netflix seriale.

Pentomino

Pentomino – tai dėlionė, kurią sudaro visos įmanomos fogūros iš 5 kvadratėlių. Panašiai kaip Tetris, kuriame visos figūros sudarytos iš 4 kvadratėlių. Šio žaidimo tikslas – per kuo trumpesnį laiką sudėti visas figūras taip, kad gražiai tilptų į stačiakampį. Tai loginė užduotis, kuri reikalauja didelio komandos susiklausymo.

Pentomino žaidimas
Arcade Classics žaidimai

Arcade Classics

Siūlome Retro žaidimų konsoles su daugiau kaip 1700 žaidimų, tokių kaip Tankiukai, Super Mario, Contra,  Bomberman, Circus, Ice Climber, Vėžliukai Nindzės ir t.t. Pagyvinkite savo įmonės šventę klasikiniais 8bit – 16bit žaidimais.

AR JŪS PASIRENGĘ PAJUDĖTI?

Užsisakykite savo įmonės vasaros sporto šventę pas mus.

UŽKLAUSOS FORMAPAPASAKOKITE APIE PLANUOJAMĄ RENGINĮ

Prašome užpildyti šią formą pateikiant kuo detalesnę informaciją apie planuojamą renginį. Užpildydami ir pateikdami duomenis Jūs niekuo neįsipareigojate. O mes pasistengsime jums pateikti kuo tikslesnį pasiūlymą.

  • KONTAKTAI
  • INFORMACIJA
  • AČIŪ!

KONTAKTAI

Jūsų vardas

Atstovaujama įmonė

Miestas

Tel. numeris

El. paštas

INFORMACIJA APIE PLANUOJAMĄ RENGINĮ

Preliminari Data

Renginio vieta

Dalyvių skaičius

Kuri paslaugas Jus domina?

Papildoma informacija/ Jūsų lūkesčiai

AČIŪ!

Dėkojame, kad užpildėte šią formą. Tai jau nemažas žingsnis siekiant susipažinti. Beliko paspausti "SIŲSTI" ir Jūsų užklausa greitai mus pasieks.
O kad neprailgtų laukti mūsų atsakymo, galbūt pats laikas šiek tiek pajudėti? :)